Гал Гадот

Таг
15Вести

ГАЛ ГАДОТ ЌЕ ЈА ГЛУМИ КРАЛИЦАТА ВО НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „СНЕЖАНА И СЕДУМТЕ ЏУЏИЊА“

ГАЛ ГАДОТ Е БРЕМЕНА СО ТРЕТО ДЕТЕ

ГАЛ ГАДОТ ПО ТРЕТ ПАТ ЌЕ ЈА ГЛУМИ „ВОНДЕР ВУМАН“

БАРАВМЕ МАКЕДОНСКА АКТЕРКА ЗА УЛОГАТА НА КЛЕОПАТРА, АМА НЕ НАЈДОВМЕ, ВЕЛИ ГАЛ ГАДОТ

„ВОНДЕР ВУМАН 1984“ ИЗЛЕГУВА НА БОЖИЌ НА „ЕЈЧ-БИ-О МАКС“

СТРАВОТ ОД МАЛА ЗАРАБОТКА ЈА ПОМЕСТИ ПРЕМИЕРАТА НА „ВОНДЕР ВУМАН 1984“

ПРЕМИЕРАТА НА „ВОНДЕР ВУМАН 2“ ПРЕМЕСТЕНА ВО 2020

ГАЛ ГАДОТ ПОСЕТИ ДЕТСКА БОЛНИЦА ВО ПОЛНА ОПРЕМА НА ЧУДЕСНА ЖЕНА