ГАЛ ГАДОТ ЈА РОДИ ТРЕТАТА ЌЕРКА

Тел Авив, (Пипл)

Израелската актерка Гал Гадот, која се прослави со улогата на Вондер Вуман, го роди третото дете, повторно женско. Објавувајќи фотографија од своето дополнето семејство на Инстаграм, 36-годишната Гадот откри дека бебето се вика Даниела.

„Не можам да бидам посреќна и поблагодарна (и поуморна). Сите сме многу возбудени што ѝ посакуваме добредојде на Даниела во нашето семејство“, напиша Гадот.

Таа веќе има две ќерки во бракот со Јарон Варсано: деветгодишната Алма и четиригодишната Маја. Кога во март потврди дека е бремена, Гадот не го откри полот на бебето.