Галичник

Таг
5Вести

ГАЛИЧКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА СО ФОКУС НА ЕКОЛОГИЈАТА И ДИГИТАЛНАТА УМЕТНОСТ

23 КРАТКИ ФИЛМА ЌЕ СЕ ГЛЕДААТ ПОД ОТВОРЕНО НЕБО НА ТРЕТИОТ ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

НА ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ 26 КРАТКИ ФИЛМОВИ НА НАДМОРСКА ВИСОЧИНА ОД 1.500 МЕТРИ

ГАЛИЧКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА СО 18 УМЕТНИЦИ, ОД КОИ 9 ЌЕ ТВОРАТ ОНЛАЈН

ПОЧНУВА ЈУБИЛЕЈНАТА 30. ГАЛИЧКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА