Град Скопје

Таг
20Вести

15 ЛОКАЦИИ НИЗ СКОПЈЕ ОД ВЕЧЕРВА ДЕЛ ОД ФЕСТИВАЛОТ НА СВЕТЛИНАТА

СКОПЈЕ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ БЕЗ АВТОМОБИЛИ СО ЗАТВОРАЊЕ НА ЕДНА УЛИЦА ВО АЕРОДРОМ

ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ КАФУЛИЊА И КАФЕАНИ ВО СКОПЈЕ ВО ВРЕМЕ НА КОВИД-19

СВЕТНА НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА ВО СКОПЈЕ, ПРОСЛАВА НЕМА ДА ИМА

ОБЈАВЕН ВТОРИОТ ДЕЛ ОД КНИГАТА „ВЛАСИТЕ НИЗ ИСТОРИЈАТА НА ГРАДОТ СКОПЈЕ“

КОНЦЕРТОТ „СКОПСКИ ЕВЕРГРИНИ“ ЌЕ БИДЕ ЦЕНТРАЛЕН НАСТАН НА 16. БЕЛА НОЌ В САБОТА

„НОКАУТ“ ВЕЧЕРВА СО КОНЦЕРТ ВО ПАРКОТ ВО КАПИШТЕЦ

НА ПОКРИВОТ НА ДОМ НА ГРАДЕЖНИЦИ СЕ ОДРЖА ПРВИОТ МААЛСКИ КОНЦЕРТ ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС

ГРАД СКОПЈЕ СЕКОЈ ДЕН ЌЕ ИЗБИРА НАЈДОБРА СЛИКА ОД СЕДЕЊЕ ДОМА, ЌЕ НАГРАДУВА СО ПО 100 ЕВРА