графити

Таг
11Вести

МОЈАТА СОПРУГА МРАЗИ КОГА РАБОТАМ ОД ДОМА – БАНКСИ СЕ ОГЛАСИ ОД КАРАНТИН

СЕ ОТВОРА ГРАФИТИ ГАЛЕРИЈАТА ВО КАТНАТА ГАРАЖА „26 ЈУЛИ“

БЕЛГИСКИ УЛИЧЕН УМЕТНИК ИСПРАЌА ПОРАКА СО СВОИТЕ МУРАЛИ НА ЖИВОТНИ

ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ И ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ГЕРБЕРИХ ЦРТАА ГРАФИТИ СО СПРЕЈ

ФРАНЦУСКИ УЛИЧЕН УМЕТНИК ПРАВИ ОГРОМНИ ГРАФИТИ НА ПЛАНИНИ И ПОЛИЊА КОИ ТРААТ САМО НЕКОЛКУ ДЕНА

БУНТОВНИКОТ БАНКСИ – РЕТКА ИЗЛОЖБА ЗА СЛАВНИОТ ГРАФИТИ УМЕТНИК ВО МИЛАНО

ЈАНКУЛОСКИ СО ФОТО ИЗЛОЖБА „ЅИДОВИ ЗА ВАС ПРЕКРАСНИ ЛУЃЕ“ ВО ПАРКОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА

БЕНКСИ ЗА ПРВПАТ ГО НАПАДНА ПАРИЗ СО ГРАФИТИ

КОГА ЌЕ ГО СПАСИМЕ ГТЦ ЌЕ ГО НАСЛИКАМЕ СО ГРАФИТИ, ВЕЛИ ФИЛИП КОНЕСКИ ЗА ГАЛЕРИЈАТА НА ОТВОРЕНО

ЊУЈОРШКИ УЛИЧНИ УМЕТНИЦИ ДОБИЈА ОТШТЕТА ОД 6,7 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТИ ИМ ГИ УНИШТИЈА ГРАФИТИТЕ