ѓубре

Таг
11Вести

БРИТАНСКИОТ ТИМ ПОБЕДИ НА ПРВОТО СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО СОБИРАЊЕ ЃУБРЕ ВО ЈАПОНИЈА

„БАЛЕНСИЈАГА“ ПРОДАВА КЕСИ ЗА ЃУБРЕ ОД 1.790 ДОЛАРИ

НЕПАЛ ЌЕ ПРАВИ УМЕТНОСТ ОД ЃУБРЕТО СОБРАНО НА МОНТ ЕВЕРЕСТ

АМСТЕРДАМ САДИ МИНИГРАДИНИ ОКОЛУ КОНТЕЈНЕРИТЕ

БОЈАН СЛАТ – МЛАД ХОЛАНДСКИ ПРОНАЈДУВАЧ КОЈ САКА ДА ГИ ИСЧИСТИ РЕКИТЕ ОД ПЛАСТИЧЕН ОТПАД

ЈАПОНИЈА Е ТОЛКУ ЧИСТА ЗАТОА ШТО НИЗ ОБРАЗОВНИОТ СИСТЕМ СЕ РАЗВИВА СВЕСТА ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

ГОЛЕМАТА ПЛОВЕЧКА БАРИЕРА ВО ТИХИ ОКЕАН ПОЧНА ДА СОБИРА ОТПАД

КАРТОНСКИ ШАТОРИ И НЕКОРИСТЕЊЕ ПЛАСТИКА – КАКО ДА НЕ СЕ ЗАГАДУВА ПЛАНЕТАТА НА МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ?

ВО ГОЛЕМАТА АКЦИЈА НА ЧИСТЕЊЕ НА МОНТ ЕВЕРЕСТ СОБРАНИ 11 ТОНИ ЃУБРЕ

ЉУБЉАНА ЗА 15 ГОДИНИ СТАНА ЕВРОПСКИ ЛИДЕР ВО РЕЦИКЛИРАЊЕ ОТПАД И НЕ ПЛАНИРА ДА ЗАПРЕ