Гучи

Таг
11Вести

„ГУЧИ“ ГО ПРЕТВОРИ БУЛЕВАРОТ ХОЛИВУД ВО МОДНА ПИСТА ЗА СВОЈАТА РЕВИЈА

ПРЕМИЕРАТА НА ФИЛМОТ СО ЛЕДИ ГАГА И АДАМ ДРАЈВЕР ЗАКАЖАНА НА 100-ГОДИШНИНАТА ОД МОДНАТА КУЌА „ГУЧИ“

„ГУЧИ“ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ПРЕКУ МИНИ-СЕРИЈА ВО РЕЖИЈА НА ГАС ВАН САНТ

„ГУЧИ“ ЌЕ ГО НАМАЛИ БРОЈОТ НА РЕВИИ СО ЦЕЛ ДА ГО НАМАЛИ ОТПАДОТ

ЛЕДИ ГАГА ЌЕ БИДЕ ЅВЕЗДА НА НОВИОТ ФИЛМ НА РИДЛИ СКОТ ЗА УБИСТВОТО НА ШЕФОТ НА „ГУЧИ“

„ГУЧИ“ ПОВЛЕЧЕ ЏЕМПЕР ОД 890 ДОЛАРИ ЗАШТО БИЛ РАСИСТИЧКИ

ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА ОТВОРИ СО ДВОБОЈ НА „ДИОР“ И „ГУЧИ“

ФЕЈ ДАНАВЕЈ Е ИКОНА НА СТИЛОТ ВО НОВАТА РЕКЛАМА НА „ГУЧИ“

88-ГОДИШНАТА ТИПИ ХЕДРЕН ВО РЕКЛАМА НА „ГУЧИ“

СПОРТСКИОТ ИЗГЛЕД НА ИВАНКА ТРАМП ЗНАЧИ ФУСТАН НА „ГУЧИ“ ОД 2.200 ДОЛАРИ