хард рок

Таг
7Вести

ПОЧИНА ДЕН МЕКАФЕРТИ, ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ И ПЕЈАЧ НА ХАРД РОК ГРУПАТА „НАЗАРЕТ“

НОВИОТ АЛБУМ НА „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ Е КОАВТОРСКО ДЕЛО НА ПОКОЈНИОТ ГИТАРИСТ МАЛКОЛМ ЈАНГ

НОВИОТ АЛБУМ НА „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ИЗЛЕГУВА НА 13 НОЕМВРИ

ПО ЕПИЗОДАТА СО АКСЛ РОУЗ, „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ГО ПОТВРДИ ВРАЌАЊЕТО НА КЛАСИЧНАТА ПОСТАВА

„ХАРД РОК“ ГРАДИ ХОТЕЛ ВО ОБЛИК НА ГИТАРА – ЌЕ НУДИ ИСКУСТВО НА ЛАС ВЕГАС И БОРА БОРА