„Игра на лигни“

Таг
6Вести

„ИГРА НА ЛИГНИ“ СТАНА ПРВА АЗИСКА СЕРИЈА КОЈА ОСВОИЛА ЕМИ НАГРАДИ

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ ПРАВИ РЕАЛНО ШОУ ЗАСНОВАНО НА „ИГРА НА ЛИГНИ“, НАГРАДАТА ЌЕ БИДЕ 4,56 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПОТВРДЕНА ВТОРАТА СЕЗОНА НА „ИГРА НА ЛИГНИ“

РЕЖИСЕРОТ НА „ИГРА НА ЛИГНИ“ ПОДГОТВУВА УШТЕ ПОНАСИЛЕН ФИЛМ СПОРЕД РОМАН НА УМБЕРТО ЕКО

АВТОРОТ НА „ИГРА НА ЛИГНИ“ ПОТВРДИ ДЕКА РАБОТИ НА ВТОРАТА СЕЗОНА

ИГРАЛИШТАТА ГИ ДИЗАЈНИРАВМЕ ДА БИДАТ СЛАТКИ И СИМПАТИЧНИ И ДА БУДАТ НОСТАЛГИЈА, ВЕЛАТ СЦЕНОГРАФИТЕ НА „ИГРА НА ЛИГНИ“