инсталација

Таг
21Вести

ПРЕТСТАВЕН ДИЗАЈНОТ НА ХРАМОТ ШТО ЌЕ БИДЕ ЗАПАЛЕН НА КРАЈОТ НА ФЕСТИВАЛОТ БРНИНГ МЕН 2024

СО ВИДЕОИНСТАЛАЦИЈАТА НА СТРАХИЛ ПЕТРОВСКИ ВО ВЕЛЕС, ЗАВРШИЈА ЕВРОПСКИТЕ ДЕНОВИ НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

ВО РОТЕРДАМ ОТВОРЕНА ПЕШАЧКА ПАТЕКА КОЈА ПОМИНУВА ПРЕКУ ПОКРИВИ

ОГРОМНО УМЕТНИЧКО ДЕЛО ВО ОРИЗОВО ПОЛЕ ГИ СЛАВИ ЈАПОНИЈА И ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО

ПРИВРЕМЕНА ШУМА СО 400 ДРВЈА ЌЕ НИКНЕ ВО ЦЕНТАРОТ НА ЛОНДОН

ЛУЛАШКИТЕ НА АМЕРИКАНСКО-МЕКСИКАНСКАТА ГРАНИЦА ИЗБРАНИ ЗА ДИЗАЈН НА ГОДИНАТА

ХОЛАНДСКИ УМЕТНИК ЕКСПЕРИМЕНТИРА СО ЛЕД СВЕТЛА СРЕДЕ ЗЕМЈОДЕЛСКО ПОЛЕ

ШВЕДСКИ УМЕТНИЦИ ПРАВАТ МИНИЈАТУРНИ ИНСТАЛАЦИИ И ТАЈНО ГИ ПОСТАВУВААТ

ЛЕТЕЧКИ КИТ МЕЃУ ИНСТАЛАЦИИТЕ ШТО ЌЕ ГО ОБЕЛЕЖАТ ФЕСТИВАЛОТ „БРНИНГ МЕН 2019“

АВСТРИСКИ УМЕТНИК ЌЕ ЗАСАДИ ШУМА ВО СТАДИОН