Истанбул

Таг
5Вести

НАЈДОЛГОТО ПАТУВАЊЕ СО АВТОБУС НА СВЕТОТ ЌЕ ОПФАТИ 22 ЕВРОПСКИ ДРЖАВИ ЗА 56 ДЕНА

ИСТАНБУЛ ТАГУВА ПО ГЛИ, ОМИЛЕНИОТ ЖИТЕЛ НА АЈА СОФИЈА

ДЕЛФИНИТЕ ГИ ЗАМЕНИЈА БРОДОВИТЕ ВО БОСФОР ОТКАКО ИСТАНБУЛ Е ВО КАРАНТИН

ОХРИД НЀ ВООДУШЕВИ СО ИСТОРИЈАТА И БОГАТСТВОТO, ВЕЛАТ АКТЕРИТЕ ОД ТУРСКАТА ПРЕТСТАВА „БУРЕ БАРУТ“