издавачи

Таг
9Вести

ЛИТЕРАТУРНИОТ ФЕСТИВАЛ „ПРО-ЗА БАЛКАН“ ОД 14 ДО 17 СЕПТЕМВРИ НА ТРИ ЛОКАЦИИ ВО СКОПЈЕ

РЕДИЦИ ЗА СЛИКОВНИЦИ, ТРИЛЕРИ И АВТОБИОГРАФИИ НА САЕМОТ НА КНИГА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОЧНУВА 31. САЕМ НА КНИГА, ЗЕМЈА ВО ФОКУС Е УНГАРИЈА

НИКОЈ НЕ САКА ДА ГИ ОБЈАВИ МЕМОАРИТЕ НА ВУДИ АЛЕН

31. САЕМ НА КНИГА ОД 8 ДО 14 МАЈ ВО „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

ЗАВРШИ 6. ЛИТЕРАТУРЕН ФЕСТИВАЛ „ПРО-ЗА БАЛКАН“

НАГРАДАТА НА ФЕСТИВАЛОТ „ПРО-ЗА БАЛКАН“ ЗА СРПСКИОТ ПИСАТЕЛ БАСАРА

СВЕТСКИТЕ ХИТОВИ И ДЕТСКАТА ЛИТЕРАТУРА НАЈБАРАНИ НА САЕМОТ НА КНИГА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОПУСТИ ДО 70 ОТСТО НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 30. САЕМ НА КНИГА