јајца

Таг
3Вести

ГЕРМАНСКИ ДИЗАЈНЕР ПРАВИ КУЈНСКИ ПРЕДМЕТИ ОД ЈАЈЦА СО ПОМИНАТ РОК

ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ВАКЦИНА ПРОТИВ ГРИП ГОДИШНО СЕ ТРОШАТ НАД 500 МИЛИОНИ ЈАЈЦА

НОРВЕШКИТЕ ОЛИМПИЈЦИ ПО ГРЕШКА НАРАЧАЛЕ 15.000 ЈАЈЦА