Јуан Мекгрегор

Таг
5Вести

ПО ЧЕТИРИ ЌЕРКИ, ЈУАН МЕКГРЕГОР ГО ДОБИ ПРВИОТ СИН НА 50 ГОДИНИ

„ДИЗНИ“ ЈА ОБЈАВИ НОВАТА СЕРИЈА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ СО ЈУАН МЕКГРЕГОР КАКО ОБИ-ВАН КЕНОБИ

ДЕНИ БОЈЛ НЕ Е ЗАИНТЕРЕСИРАН ДА СНИМА ТРЕТ „ТРЕИНСПОТИНГ“

ЈУАН МЕКГРЕГОР ЌЕ БИДЕ ДЕНИ ТОРЕНС ВО ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА ХОРОР КЛАСИКОТ „СЈАЕЊЕ“

ЈУАН МЕКГРЕГОР ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ И НА СОПРУГАТА И НА НОВАТА ДЕВОЈКА КОГА ПРИМИ ЗЛАТЕН ГЛОБУС