Калифорнија

Таг
28Вести

КАЛИФОРНИЈА ГО ЗАБРАНИ ПРИСТАПОТ ДО НАЈВИСОКОТО ДРВО НА СВЕТОТ И ВОВЕДЕ ВИСОКИ КАЗНИ

НАЈГОЛЕМОТО ДРВО НА СВЕТОТ ЗАВИТКАНО ВО ФОЛИЈА ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД ПОЖАРИТЕ ВО КАЛИФОРНИЈА

ДИЗНИЛЕНД ОТВОРЕН ПО ЕДНА ГОДИНА, ЗАБРАНЕТО Е ГУШКАЊЕ СО МАСКОТИТЕ

ВО ПУСТИНА ВО КАЛИФОРНИЈА ЌЕ СЕ ГРАДИ ПРВА 3-Д ОТПЕЧАТЕНА НАСЕЛБА ВО САД

САН ФРАНЦИСКО И ЛОС АНЏЕЛЕС СЕГА СЕ МЕЃУ НАЈЗАГАДЕНИТЕ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ ПОРАДИ ПОЖАРИТЕ

НЕВЕРОЈАТНИТЕ РАЗМЕРИ НА ПОЖАРИТЕ ВО КАЛИФОРНИЈА – НА СЕКОИ 24 ЧАСА ИЗГОРИ ПОВРШИНА ГОЛЕМА КОЛКУ ВАШИНГТОН

ДОЛИНА НА СМРТТА – КАКО ИЗГЛЕДА ЖИВОТОТ НА НАЈТОПЛОТО МЕСТО НА ЗЕМЈАТА?

НАЈВИСОКАТА ТЕМПЕРАТУРА НА ЗЕМЈАТА ДОСЕГА ИЗМЕРЕНА ВО КАЛИФОРНИЈА – 54,4 СТЕПЕНИ

ХАРИ И МЕГАН КУПИЈА НОВ ДОМ ВО КАЛИФОРНИЈА ЗА 14 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

БИОЛУМИНИСЦЕНТНИ БРАНОВИ НАПРАВИЈА РЕТКО СВЕТЛОСНО ШОУ ВО КАЛИФОРНИЈА