камера

Таг
5Вести

НОВИОТ СМАРТФОН НА „ШЈАОМИ“ ДОАЃА СО КАМЕРА СО 108 МЕГАПИКСЕЛИ

НАЈГОЛЕМИОТ РИС НА БАЛКАНОТ ФАТЕН ВО МАВРОВО И ДОБИ УРЕД ЗА СЛЕДЕЊЕ

ПРЕТСТАВЕНА ПРВА МЕМОРИСКА КАРТИЧКА ЗА КАМЕРИ ОД ЕДЕН ТЕРАБАЈТ

„САМСУНГ“ И „ХУАВЕИ“ ВО ИСТО ВРЕМЕ ПРЕТСТАВИЈА СМАРТФОН СО НОВ ДИЗАЈН НА КАМЕРАТА ЗА СЕЛФИ