климатски промени

Таг
69Вести

КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ ПРЕДИЗВИКУВААТ СÈ ПОВЕЌЕ РАЗДЕЛБИ КАЈ АЛБАТРОСИТЕ

ТУВАЛУ САКА ДА ОСТАНЕ ДРЖАВА И АКО ПОТОНЕ ПОРАДИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

ПОЛИТИЧАРИТЕ САМО СЕ ПРЕПРАВААТ ДЕКА СЕ ГРИЖАТ ЗА НАШАТА ИДНИНА, КАЖА ГРЕТА ТУНБЕРГ НА ПРОТЕСТ ВО ГЛАЗГОВ

АВСТРИЈА ВОВЕДЕ „КЛИМАТСКИ БИЛЕТ“ ЗА ЦЕЛИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ, ДНЕВНА КАРТА ЧИНИ ТРИ ЕВРА

ГОЛЕМИОТ КОРАЛЕН ГРЕБЕН ТРЕБА ДА ДОБИЕ ЗАГРОЗЕН СТАТУС, СООПШТИ УНЕСКО

АТИНА ПРАВИ ЗЕЛЕНА РЕГЕНЕРАЦИЈА ЗА ДА ГИ УБЛАЖИ ПОСЛЕДИЦИТЕ НА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

„ТЕСЛА“ СЕ ОТКАЖА ОД ПЛАЌАЊА ВО БИТКОИНИ ЗАШТО СЕ ШТЕТНИ ПО ОКОЛИНАТА

ШУМИ СО ГОЛЕМИНА НА ФРАНЦИЈА ПРИРОДНО СЕ ОБНОВИЛЕ ОД 2000, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

СОЗДАДЕНА НАЈБЕЛАТА БОЈА ДОСЕГА КОЈА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ВО БОРБАТА ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

ФРАНЦУСКИ УМЕТНИК СО ФОТОМОНТАЖИ ПРЕДУПРЕДУВА НА ШТЕТИТЕ ОД КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ