Котон блуз фестивал

Таг
17Вести

ИРСКО-ДАНСКОТО ДУО „ТРЕИНМЕН БЛУЗ“ ЈА ЗАОКРУЖИ ЛИСТАТА УЧЕСНИЦИ НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ГРЧКИТЕ БЛУЗЕРИ „БЛУЗ ВАЈР“ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ КАКО НАЈАВА НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

АМЕРИКАНСКИОТ ПЕЈАЧ И СИН НА МАДИ ВОТЕРС, МАД МОРГАНФИЛД, ЌЕ НАСТАПИ НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ЛЕГЕНДАРНИТЕ ГРЧКИ БЛУЗЕРИ „БЛУЗ ВАЈР“ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 18 АПРИЛ

„КРОСРОУД БЛУЗ БЕНД“ ЌЕ ОДБЕЛЕЖИ 25 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО КОНЦЕРТ НА 7 ДЕКЕМВРИ

СВИТ МАРТА И ТОНИ ХОЛИДЕЈ ПОКАЖАА ДЕКА КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ РАСТЕ ВО КВАЛИТЕТ

ТОНИ ХОЛИДЕЈ И СВИТ МАРТА ВЕЧЕРВА ГО ЗАОКРУЖУВААТ ТРЕТИОТ КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ГОСТИ ОД САД И ШПАНИЈА НА ВТОРИОТ ДЕЛ ОД ТРЕТИОТ КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ ГОДИНАВА ВО ДВА ДЕЛА, ПРВАТА ВЕЧЕР ПОСВЕТЕНА НА ЛОКАЛНАТА СЦЕНА