Кристина Арнаудова

Таг
4Вести

„РАСТЕМЕ ЗАЕДНО“ – МАКЕДОНСКИ МУЗИЧАРИ СНИМИЈА ПЕСНА ЗА ПОГОЛЕМА СВЕСТ ЗА АУТИЗМОТ

„ПРОЕКТ СРЕЌА“ ИЗРАДУВА 450 ДЕЦА ОД СИРОМАШНИ СЕМЕЈСТВА СО НОВОГОДИШЕН ПОДАРОК

ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА НА СКВЕР ЈАДРАН СО ДОМАШНИ ПЕЈАЧИ

ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ ДОНИРААТ ПОДАРОЦИ ЗА ДЕЦА ОД СИРОМАШНИ СЕМЕЈСТВА