крузер

Таг
6Вести

ЗАВРШИ ИЗГРАДБАТА НА НАЈГОЛЕМИОТ КРУЗЕР НА СВЕТОТ, ЌЕ МОЖЕ ДА ПРИМИ РЕЧИСИ 8.000 ЛУЃЕ

КРУЗЕРИ И АВИОНСКИ ЛЕТОВИ ДО НИКАДЕ СЕ НОВА ОПЦИЈА ЗА ПАТУВАЊЕ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА

ФУДБАЛСКИТЕ ФАНОВИ ЌЕ МОЖАТ ДА СПИЈАТ НА КРУЗЕРИ ЗА ВРЕМЕ НА МУНДИЈАЛОТ ВО КАТАР

ПАТ ОКОЛУ СВЕТОТ ЗА 245 ДЕНА – ОД ЛОНДОН ТРГНУВА КРСТОСУВАЊЕ ЗА ГИНИС, НО САМО ЗА ОНИЕ СО ДЛАБОК ЏЕБ

НА НАЈГОЛЕМИОТ КРУЗЕР НА СВЕТОТ РОБОТИ ЌЕ ПРАВАТ КОКТЕЛИ