Куба

Таг
9Вести

ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН ЌЕ ПЕЕ КУБАНСКА МУЗИКА НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО ЈУНИ

КУБА СО ТЕХНОЛОШКА САМОСТОЈНОСТ СЕ БОРИ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈАТА И ПРАВИ СВОИ ВАКЦИНИ, РЕСПИРАТОРИ И ТЕСТОВИ

ХАВАНА ЖИВНУВА НОЌЕ, А СЕГА Е ПУСТА ОТИ Е ВОВЕДЕН ПОЛИЦИСКИ ЧАС ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

КУБА СЕ ГОРДЕЕ СО СВОЈОТ ЗДРАВСТВЕН СИСТЕМ, НЕЈЗИНИ ЛЕКАРИ СЕ БОРАТ ПРОТИВ КОВИД-19 ВО НАД 20 ЗЕМЈИ

ХАВАНА, АРХИТЕКТОНСКИ БИСЕР НА ЛАТИНСКА АМЕРИКА, СЛАВИ 500 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

КУБА ЌЕ РЕСТАВРИРА ИЛЈАДНИЦИ ДОКУМЕНТИ НА ХЕМИНГВЕЈ

РИЈАНА СЕ ВРАЌА НА ГЛУМАТА ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ДОНАЛД ГЛОВЕР

КУБАНЦИ И БИТОЛЧАНИ ЗАЕДНО ИГРАА ОРО НА ФЕСТИВАЛОТ НА МУЗИКА ОД СВЕТОТ