кула

Таг
9Вести

НАЈВИСОКАТА СТАНБЕНА ЗГРАДА ВО ЕУ КОНЕЧНО СЕ ОТВОРА ПО 17 ГОДИНИ ИЗГРАДБА

ВО ШАНГАЈ СЕ ОТВОРИ НАЈВИСОКИОТ ХОТЕЛ НА СВЕТОТ, СО РЕСТОРАН НА 120. СПРАТ

СРЕДЕ РУРАЛНА ОБЛАСТ ВО ДАНСКА ЌЕ СЕ ГРАДИ НАЈВИСОКАТА ЗГРАДА ВО ЗАПАДНА ЕВРОПА

ПОГЛЕД КОН СИЕТЛ ОД 152 МЕТРИ ВИСИНА – СПЕЈС НИДЛ ДОБИ СТАКЛЕН ПОД