Курт Кобејн

Таг
9Вести

30 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА КУРТ КОБЕЈН, ИКОНАТА НА ГРАНЏОТ КОЈА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ НОСИ СО ТОВАРОТ НА СЛАВАТА

30 ГОДИНИ ОД ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА „NEVERMIND“ – ПОКРЕНА МУЗИЧКА РЕВОЛУЦИЈА, НО КОБЕЈН БИЛ ЗГРОЗЕН ШТО СИТЕ ГО СЛУШААТ

ПРОЦЕНЕТ НА 10.000, АВТОПОРТРЕТ НА КУРТ КОБЕЈН СЕ ПРОДАДЕ ЗА 281.000 ДОЛАРИ

ГИТАРАТА НА КУРТ КОБЕЈН ОД „ЕМ-ТИ-ВИ АНПЛАГД“ ПРОДАДЕНА ЗА РЕКОРДНИ ШЕСТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ГИТАРАТА НА КУРТ КОБЕЈН ОД „ЕМ-ТИ-ВИ АНПЛАГД“ ЌЕ СЕ ПРОДАВА ЗА МИЛИОН ДОЛАРИ

ЏЕМПЕРОТ НА КУРТ КОБЕЈН ШТО НЕ Е ИСПРАН СО ДЕЦЕНИИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 334.000 ДОЛАРИ

СУДОТ ЗАБРАНИ ДА СЕ ОБЈАВУВААТ ФОТОГРАФИИ ОД МРТВИОТ КУРТ КОБЕЈН