лекување

Таг
8Вести

АКТЕРКАТА ОЛИВИЈА МУН ОТКРИ ДЕКА ИМАЛА АГРЕСИВЕН ВИД НА РАК НА ДОЈКА

ДОЛФ ЛУНДГРЕН ОТКРИ ДЕКА ВЕЌЕ ОСУМ ГОДИНИ СЕ БОРИ СО РАК

КАПИТЕНСКАТА ЛЕНТА ШТО РОНАЛДО ЈА ФРЛИ ВО БЕЛГРАД СЕ ПРОДАДЕ ЗА 64.000 ЕВРА, ПАРИТЕ ЌЕ ОДАТ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ШЕСТМЕСЕЧНО БЕБЕ

ЌЕ ПИШУВАМ ПРОШТАЛНИ ПИСМА, НО СЀ УШТЕ НЕ СЕ ОТКАЖУВАМ ОД ЖИВОТОТ, ВЕЛИ АКТЕРКАТА ШЕНЕН ДОЕРТИ СО НАПРЕДНА ФАЗА НА РАК НА ДОЈКА

САМО ПЕТ НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЗЕМЈАТА, НАЈМАЛКУ ОД 16 МАРТ

ВО МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ ИМА ПОВЕЌЕ ОЗДРАВЕНИ ОД АКТИВНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС

ШТИП СЕ ОБЕДИНИ ЗА СПАС НА ЧЕТИРИГОДИШНАТА СОГРАЃАНКА СИМОНА

ГЛОБАЛНА ПОТРАГА ПО РЕТКА КРВНА ГРУПА ЗА ДА СЕ СПАСИ ДЕВОЈЧЕ БОЛНО ОД РАК