Мајкрософт

Таг
12Вести

ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР И ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ЗГАСНЕ ВО ЈУНИ 2022

„МАЈКРОСОФТ“ ЌЕ ВЛОЖИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ВО СВОИ ЦЕНТРИ ВО ГРЦИЈА

„МАЈКРОСОФТ“ ДОГОДИНА ЌЕ ГО ЗГАСНЕ ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР

ИГРАТА „СОЛИТЕР“ НАПОЛНИ 30 ГОДИНИ, А СЀ УШТЕ СЕ ИГРААТ 100 МИЛИОНИ ПАРТИИ НА ДЕН

ЈАПОНСКА КОМПАНИЈА ЈА ЗГОЛЕМИЛА ПРОДУКТИВНОСТА ЗА 40% ОТКАКО ВОВЕЛА СКРАТЕНА РАБОТНА НЕДЕЛА

НОВИОТ СМАРТФОН НА „МАЈКРОСОФТ“ Е НОВА КАТЕГОРИЈА ВО МОБИЛНАТА ТЕХНОЛОГИЈА

КИЈАНУ РИВС ЌЕ БИДЕ ЛИК ВО ВИДЕОИГРАТА „САЈБЕРПАНК 2077“

ИНОВАЦИИТЕ КОИ СЕ ХИТ НА СВЕТСКИОТ КОНГРЕС НА МОБИЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ВО БАРСЕЛОНА

„АМАЗОН“ СТАНА НАЈВРЕДНАТА КОМПАНИЈА НА СВЕТОТ