Македонска филхармонија

Таг
56Вести

ПОЧНУВААТ „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“ СО ТРОЈЦА СОЛИСТИ И ОРКЕСТАРОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ДАРКО РУНДЕК ВО ЏЕЗ ВЕРЗИЈА БЕШЕ ТРИУМФ НА СИТЕ ИЗВЕДУВАЧИ

РУСКИОТ ПИЈАНИСТ ГУГНИН И ЧАЈКОВСКИ НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ОТКАЖАНИ ПРЕТСТАВИ И КОНЦЕРТИ ПОРАДИ ДЕНОВИ НА ЖАЛОСТ ПО ТЕШКАТА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА

ФИЛХАРМОНИЈАТА ПРВПАТ ЈА СВИРИ СИМФОНИЈАТА „ЛОС АНЏЕЛЕС“ ОД АРВО ПЕРТ

БЕСМРТНОСТА НА БЕТОВЕН СО МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

БЕЛГИСКИОТ ТРИП ХОП БЕНД „ХУВЕРФОНИК“ НА 29 МАРТ ВО СКОПЈЕ

ФИЛХАРМОНИЧАРИТЕ ДЕНЕС ЌЕ СВИРАТ И СЛАВАТ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ТАНГШАН

„7 КОНЦЕРТИ ВО 7 ГРАДОВИ“ – МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ОДИ НА ТУРНЕЈА ВО КИНА