Мали

Таг
8Вести

АФРИКАНСКАТА МУЗИЧКА ЅВЕЗДА ФАТУМАТА ДИЈАВАРА ЌЕ НАСТАПИ НА Д ФЕСТИВАЛ

ЗВУЦИТЕ НА КОРА И ГИТАРА ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ

ДЕВЕТТЕМИНА БЛИЗНАЧИЊА ОД МАЛИ ГО ПРОСЛАВИЈА ПРВИОТ РОДЕНДЕН

ЖЕНА ОД МАЛИ РОДИ ДЕВЕТ БЕБИЊА И ПОСТАВИ НОВ СВЕТСКИ РЕКОРД

ГОЛЕМАТА АФРИКАНСКА ЅВЕЗДА ФАТУМАТА ДИЈАВАРА ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ

ЗВУЦИТЕ НА АФРИКАНСКИОТ ИНСТРУМЕНТ НГОНИ ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ

„СПАЈДЕРМЕН ОД МАЛИ“ КОЈ СПАСИ ДЕТЕ КАЧУВАЈЌИ СЕ ПО ЗГРАДА СТАНА ПОЖАРНИКАР

„ОФФЕСТ“ НАЈАВИ ЗГАСНУВАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ СО КОНЦЕРТОТ НА МАЛИЈКАТА УМУ САНГАРЕ