метал музика

Таг
7Вести

ЛЕГЕНДАРНИОТ МЕТАЛ БЕНД „КРЕАТОР“ ДОАЃА НА Д ФЕСТИВАЛ

НОВИОТ АЛБУМ НА „МЕТАЛИКА“ ИЗЛЕГУВА ВО АПРИЛ, ОБЈАВЕН ПРВИОТ СИНГЛ (ВИДЕО)

СО ФЕСТИВАЛОТ „РИВАЈВЛ“ ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖАТ 30 ГОДИНИ НЕЗАВИСНА МУЗИЧКА СЦЕНА

ШВЕДСКИТЕ МЕТАЛ ЛЕГЕНДИ „ИН ФЛЕЈМС“ ВО МАЈ ПРВПАТ ВО СКОПЈЕ

ПРЕКУ „КАСЕТА“ И МЕТАЛ МУЗИКА САКАМЕ ТИНЕЈЏЕРИТЕ САМИ ДА НИ ДОАЃААТ, ВЕЛИ ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ЗА НОВАТА ПРЕТСТАВА

„КАНИБАЛ КОРПС“ ГО ПРЕВРТЕ МКЦ СО ИСТОРИЈА НА ДЕТ МЕТАЛОТ