метро

Таг
7Вести

УКРАИНА ГО ИЗБРА ПРЕТСТАВНИКОТ НА ЕВРОВИЗИЈА 2023 ВО ПОДЗЕМНА СКРИВНИЦА

ПО 122 ГОДИНИ, СЕ УКИНУВААТ ХАРТИЕНИТЕ БИЛЕТИ ЗА ПАРИСКОТО МЕТРО

ИЗГРАДЕНО ПО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА, КИЕВСКОТО МЕТРО СТАНА ЗАСОЛНИШТЕ ОД РУСКИТЕ ПРОЕКТИЛИ

БАНКСИ СЕ ПРЕПРАВИ ВО ЧИСТАЧ И ОСТАВИ НОВО ДЕЛО ВО ЛОНДОНСКО МЕТРО

БОУВИ НА МЕТРО СТАНИЦА ВО ЊУЈОРК