„Милениум“

Таг
43Вести

СРПСКИОТ ХИТ „ЧУВАРИ НА ФОРМУЛАТА“ ИГРА ВО СКОПСКОТО КИНО МИЛЕНИУМ

ГАЛА ФРАНЦУСКА ВЕЧЕР ВО КИНО МИЛЕНИУМ СО ПРОЕКЦИЈА НА НАГРАДУВАНИОТ ФИЛМ „ИЗГУБЕНИ ИЛУЗИИ“

ФИЛМОТ ЗА СРПСКАТА ФОЛК ЛЕГЕНДА ТОМА ЗДРАВКОВИЌ ОД ВИКЕНДОВ ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ШВЕДСКАТА КОМЕДИЈА „БРИТ-МАРИ БЕШЕ ТУКА“ ИГРА ВО МИЛЕНИУМ

„МАЛИ ЖЕНИ“ И „ГОСПОДА“ НА ГАЈ РИЧИ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ПОБЕДНИКОТ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ „1917“ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СКОПЈЕ

ПРЕД ОБЈАВУВАЊЕТО НА НОМИНАЦИИТЕ ЗА ОСКАР, „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ОД ДЕНЕСКА ПАК ВО СКОПСКИТЕ КИНА

АКТЕРИТЕ ОД „ВРБА“ ВЕЧЕРВА НА СРЕДБА СО ПУБЛИКАТА ВО МИЛЕНИУМ, ФИЛМОТ ИМА РЕКОРДНИ 20 ИЛЈАДИ ГЛЕДАЧИ

ИДЕЈАТА МИ БЕШЕ ДА НАПРАВАМ НЕШТО ПОРАЗЛИЧНО, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ЗАФИРОВСКИ ПО ПРЕМИЕРАТА НА „ЕФЕКТОТ НА СРЕЌА“