МКЦ

Таг
151Вести

СЕ ВРАТИВМЕ ВО МКЦ ПО ЦЕЛИ 40 ГОДИНИ, РЕЧЕ БАЈАГА КОЈ СО „ИНСТРУКТОРИ“ СЛАВИ ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИИ ОД ПРВИОТ АЛБУМ

ФИЛМОТ НА МКЦ „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА 23 МАРТ ВО ДАНСКА

КОНЦЕРТОТ НА ПОЛСКИТЕ МЕТАЛЦИ „ХЕЈТ“ ГО ЖИВНА ПОЛУЗАТВОРЕНИОТ МКЦ, ПИЈАЧКИ СЕ НОСЕА ОД ДОМА

ИЗЛОЖБАТА „КОБАЛТ СИНЕРГИЈА“ НА ВЕНКО ЦВЕТКОВ НА 23 ФЕВРУАРИ ВО МКЦ

ИЗЛОЖБА НА УМЕТНИКОТ ЗОРАН ЛАЗАРЕВСКИ НА 5 ФЕВРУАРИ ВО МКЦ

ИЗЛОЖБАТА „КРИЗАТА ИГРА“ НА ИГОР СТАНОЕСКИ СЕ ОТВОРА НА 22 ЈАНУАРИ ВО МКЦ

ШВЕДСКАТА ЖЕНСКА ГРУПА „ФРЕНТИК АМБЕР“ ЈА ПРЕДВОДИ САБОТНАТА МЕТАЛ ВЕЧЕР ВО МКЦ

ОД СИНАТРА ДО ВАЛЦЕР – ГРАДСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР СО НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ ВО МКЦ

ПИН МУЗИЧКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ПРОСЛЕДЕНА СО 50 БЕСПЛАТНИ КОНЦЕРТИ, СВИРКИ ЌЕ ИМА И ВО ТОАЛЕТОТ НА МКЦ