млади

Таг
7Вести

МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ВО ЛИТВАНИЈА СЕ НАЈСРЕЌНИ НА СВЕТОТ, СТУДИРАЊЕТО ИМ Е БЕСПЛАТНО И ВЛАДАТА ИНВЕСТИРА ВО НИВ

ЕЗЕРОТО НЕ Е КОРПА ЗА ОТПАД – МЛАДИ ЕКОЛОГИСТИ ВИКЕНДОВ ГО ЧИСТЕА СТРУШКОТО КРАЈБРЕЖЈЕ

НАД 500 УЧЕНИЦИ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА 10. ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА ЏИФОНИ, ГОСТУВААТ И ЕДНИ ОД АВТОРИТЕ НА „ДИЛАН ДОГ“

ОБЈАВЕН ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА КРЕИРАЊЕ ВИДЕОИГРИ НА ТЕМА ЕКОЛОГИЈА

ВОЗДУХ Е ТЕМАТА НА СЕДМИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА МЛАДИ ЏИФОНИ

МАШИНАТА ЗА ГРАВИРАЊЕ СО ЛАСЕР НА БИТОЛСКАТА СРЕДНОШКОЛКА ДИВИТАРОВА ПОБЕДИ НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН КАРАВАН СО МЛАДИ УМЕТНИЦИ ТРГНА ОД ШТИП, А ЌЕ ЗАВРШИ ВО СКОПЈЕ