МНТ

Таг
79Вести

ПРАИЗВЕДБА НА „ХЕНГИНГ АРАУНД“ НА 19 АПРИЛ ВО МНТ, ЕКИПАТА ВЕЛИ ДЕКА Е БАЈКА ЗА ВОЗРАСНИ

СВЕТСКИ ПОЗНАТИОТ ПЕЈАЧ КУРТ ЕЛИНГ ЌЕ ИМА КОНЦЕРТ НА 15 МАЈ ВО СКОПЈЕ СО НАЦИОНАЛНИОТ ЏЕЗ ОРКЕСТАР

НА 2 АПРИЛ ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ИВАНОВ 1887/1889: ДВЕ ВЕРЗИИ ОД ЧЕХОВ“, ИЗДАДЕНА ОД МНТ

ЏЕЗЕРИТЕ СО КОНЦЕРТ „ЏЕЗ ЛЕКТИРА“ НА 16 МАРТ ВО МНТ, ПОСВЕТЕН НА КАУНТ БЕЈСИ

ПРЕМИЕРА НА НОВАТА ПРЕТСТАВА „ХЕНГИНГ АРАУНД“ ВО АПРИЛ ВО МНТ

ОЛИВЕРА БАЛАШЕВИЌ НА 15 МАРТ ГОСТУВА ВО МНТ СО МОНОБАЈКА

НОВОГОДИШНА ИНТЕРАКТИВНА ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА „ДАЛМАТИНКО И ДЕДО МРАЗ“ ВО МНТ

СВЕТСКИТЕ КРИМИНАЛЦИ ИЗВАДИЈА ПАСОШИ, НИЕ НЕ МОЖЕМЕ, РЕЧЕ САШКО КОЦЕВ НА СТЕНДАПОТ ВО МНТ

НЕ РЕЦИТИРАМЕ, ДЛАБОКО НАВЛЕГОВМЕ ВО БОГАТСТВОТО НА МАКЕДОНСКАТА ПОЕЗИЈА И МУЗИКА, ВЕЛИ ОЛИВЕР МИТКОВСКИ ПРЕД УТРЕШНАТА ИЗВЕДБА НА „ПОЕТРОНИКА“

МНТ СО „НЕМА ДА БИДЕ КРАЈ НА СВЕТОТ“ НА ФЕСТИВАЛ ВО ИТАЛИЈА