мобилни телефони

Таг
4Вести

ПАЛЕСТИНСКИОТ ФИЛМ „РЕШЕТКИ“ НАЈДОБАР НА МОБИЛ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ, МЕЃУ 1.000 ПРИЈАВИ НЕМАЛО НИЕДЕН МАКЕДОНСКИ ФИЛМ

ХОЛАНДИЈА ЌЕ ЗАБРАНИ ЗБОРУВАЊЕ НА МОБИЛЕН ДОДЕКА СЕ ВОЗИ ВЕЛОСИПЕД

„ЗИНГА“ ЌЕ ПРАВИ НОВА ИГРА ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: КОМАНДАНТ“