Музеј на современа уметност

Таг
5Вести

МСУ ОРГАНИЗИРА САБОТНО МАТИНЕ СО ДВЕ ИЗЛОЖБИ СО ВОДИЧ И ЗАБАВА СО ДИЏЕЈ

УМЕТНИЧКИ ФИЛМОВИ И ПРЕДАВАЊЕ ВО МСУ ЗА СЛОБОДАТА НА ГРАДОВИТЕ ВО ЕВРОПА

ВЕЛИМИР ЖЕРНОВСКИ ИЗЛОЖУВА ВО МСУ СО „ОТАДЕ ЦРНИЛОТО“

ЃОРЃЕ ЈОВАНОВИЌ ПОСТАВИ ИНСТАЛАЦИЈА СО „СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ“ ВО СОЛУН