настан

Таг
4Вести

ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ТРИБИНА ПОСВЕТЕНА НА ГРЧКИОТ ПИСАТЕЛ НИКОС КАЗАНЅАКИС, АВТОРОТ НА „ГРКОТ ЗОРБА“

СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ТАПАСОТ ЌЕ ПРИВЛЕЧЕ ПОВЕЌЕ МАКЕДОНЦИ ВО ШПАНИЈА, ВЕЛИ ШПАНСКИОТ АМБАСАДОР

ТЕХНОЛОГИЈАТА Е ЗАБАВНА, ИНЖЕНЕРИТЕ СЕ КУЛ – УТРЕ ИЗЛОЖБА И ЗАБАВА НА МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ

МАКЕДОНИЈА СО 350 УЧЕСНИЦИ ЌЕ ПРИДОНЕСЕ ВО НАЈГОЛЕМИОТ НАСТАН ЗА КРЕИРАЊЕ ВИДЕОИГРИ, „ГЛОБАЛ ГЕЈМ ЏЕМ“