Натали Портман

Таг
4Вести

„РЕЖИСЕРКИТЕ ПОСТОЈАТ“ – НАТАЛИ ПОРТМАН СО ПРОТЕСТЕН ФУСТАН НА ОСКАРИТЕ

ТОР СТАНА ЖЕНСКО ВО СТРИПОТ, А СЕГА И НА ФИЛМ

„ВОКС ЛУКС“ Е НАЈПОЛИТИЧКИ ФИЛМ ШТО СУМ ГО СНИМИЛА, ВЕЛИ НАТАЛИ ПОРТМАН

СИЈА ГИ КОМПОНИРАШЕ ПЕСНИТЕ ЗА НОВИОТ ФИЛМ НА НАТАЛИ ПОРТМАН