натпревар

Таг
19Вести

НАД 500 МЛАДИ МУЗИЧАРИ УЧЕСТВУВААТ НА ПЕТТИОТ МЕЃУНАРОДЕН НАТПРЕВАР НА УЧЕНИЦИТЕ ОД МУЗИЧКИ ШКОЛИ ВО ШТИП

СПОРТИСТИ СО ИНТЕЛЕКТУАЛНА ПОПРЕЧЕНОСТ УЧЕСТВУВААТ НА ПРВИОТ РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ВО ПЛИВАЊЕ ВО СКОПЈЕ

КРИВА ПАЛАНКА ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКОТ ВОДИЦИ СО ГАСТРОНОМСКИ НАТПРЕВАР СО ТРАДИЦИОНАЛНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ПЕТРОВСКИ, СТОЈАНОВСКИ И ЈАКУПИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ НА ПЛИВАЧКИОТ НАТПРЕВАР ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ И АТИПИЧЕН РАЗВОЈ

ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ГИ НАГРАДУВА ТИНЕЈЏЕРИТЕ КОИ ЌЕ СМИСЛАТ ВИДЕО ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА

ВО ЦРНА ГОРА ВЕЌЕ 20 ДЕНА СЕ ОДРЖУВА НАТПРЕВАР ВО ЛЕГАЧЕЊЕ, НАЈУПОРНИОТ ЌЕ ОСВОИ 1.000 ЕВРА

ТАТУ АРТИСТИ ОД МАКЕДОНИЈА И СТРАНСТВО НА ДВОДНЕВЕН НАТПРЕВАР „СКОПЈЕ ТАТУ ШОУ“

ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРВЕНСТВО ВО ФРЛАЊЕ АВИОНЧИЊА ОД ХАРТИЈА, ПОБЕДНИЦИТЕ ОДАТ НА СВЕТСКОТО ФИНАЛЕ ВО АВСТРИЈА

СКЕЈТБОРДИНГ НАТПРЕВАРОТ „УШТЕ ЕДЕН ОБИД“ ПО ПЕТТИ ПАТ ВИКЕНДОВ НИЗ СКОПЈЕ