Никол Кидман

Таг
6Вести

ТЕРОН И КИДМАН ВООДУШЕВУВААТ КАКО НОВИНАРКИ КОИ ГО СОБОРИЈА ГАЗДАТА НА „ФОКС ЊУЗ“

„МАЛИ ГОЛЕМИ ЛАГИ“ СЕ ВРАЌА ВО ЈУНИ СО МЕРИЛ СТРИП

АМБРОЗИО, КИДМАН И КРАФОРД КАКО ЧАРЛИЕВИТЕ АНГЕЛИ

БРАКОТ СО МОЌЕН ЧОВЕК КАКО ТОМ КРУЗ МЕ ЗАШТИТИ ОД ХОЛИВУД, ВЕЛИ НИКОЛ КИДМАН

КИДМАН, ТЕРОН И РОБИ ЌЕ ГИ ГЛУМАТ ВОДИТЕЛКИТЕ НА „ФОКС ЊУЗ“ КОИ ГО РАЗОТКРИЈА МАГНАТОТ АЈЛЕС

МЕРИЛ СТРИП ЌЕ ИГРА ВО ВТОРАТА СЕЗОНА НА „ГОЛЕМИ МАЛИ ЛАГИ“