нов роман

Таг
11Вести

САШО КОКАЛАНОВ ГО ОБЈАВИ РОМАНОТ „СРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ НЕ СЛАВАТ РОДЕНДЕНИ“

ФРОСИНА ПАРМАКОВСКА ГО ОБЈАВИ НОВИОТ РОМАН „СÈ УШТЕ МОЖАМ НЕШТО ДА СТОРАМ“

ОБЈАВЕН НОВИОТ РОМАН НА ТОМИСЛАВ ОСМАНЛИ, „ЗАБОРАВ“

ВЕЧЕРВА ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЕДИНСТВЕН МАТИЧЕН БРОЈ“ НА ЛИДИЈА ДИМКОВСКА

ВЛАДИМИР ПЛАВЕВСКИ ОНЛАЈН ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ РОМАН „БОКСЕРОТ ОД НОВО МААЛО“

„ИЛИ-ИЛИ“ ГО ОБЈАВИ НОВИОТ РОМАН НА КИЦА КОЛБЕ, „ВИТЕЗОТ И ВИЗАНТИЈКАТА“

ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ ОБЈАВИ НОВ РОМАН, „СКРИЕНИ ЖЕЛБИ, НЕМИРНИ ПАТУВАЊА“

ВИНКА САЗДОВА ГО ПРОМОВИРА ПЕТТИОТ РОМАН, „ВИЛИНО“

„ГОСПОДИНОТ“ Е НОВ ЕРОТСКИ РОМАН НА ПИСАТЕЛКАТА НА „ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ“

НОВИОТ РОМАН НА МУРАКАМИ ОЦЕНЕТ ЗА НЕПРИСТОЕН ВО ХОНГ КОНГ