Њујорк

Таг
85Вести

ЊУЈОРК ДОБИ ЛИЗГАЛИШТЕ НА ВИСОЧИНА ОД 345 МЕТРИ

ВО ЊУЈОРК ОТВОРЕНА ПРВАТА ПРОДАВНИЦА ЗА МАРИХУАНА

ЊУЈОРК И СИНГАПУР ЈА ПРЕЗЕДОА ТИТУЛАТА НА НАЈСКАПИ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ

ЊУЈОРК СЕ ОТКАЖА ОД ТЕЛЕФОНСКИТЕ ГОВОРНИЦИ И ГИ ЗАМЕНИ СО ДИГИТАЛНИ КИОСЦИ

ЊУЈОРК ДОЗВОЛИ МАСОВЕН ДОЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА НА ТАЈМС СКВЕР

КЛУЧОТ Е ВО МЕДИТАЦИЈАТА, ВЕЛИ ПОБЕДНИКОТ НА НАЈДОЛГАТА ТРКА НА СВЕТОТ, ЗА 43 ДЕНА ИСТРЧА 4.989 КМ

НОВА ОГРОМНА СКУЛПТУРА НА ЖЕНСКА ГЛАВА ПОВИКУВА НА ТИШИНА ВО ЊУЈОРК

РЕСТОРАН ВО ЊУЈОРК ГО СОЗДАДЕ НАЈСКАПИОТ ПОМФРИТ НА СВЕТОТ, КОЈ ЧИНИ 200 ДОЛАРИ

ВО ЊУЈОРК СЕ СНИМААТ 10 ЕПИЗОДИ НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“