„Одмаздници: војна на бесконечноста“

Таг
9Вести

МАКЕДОНСКАТА КОМПАНИЈА ЗА ВИЗУЕЛНИ ЕФЕКТИ „ФХ3Х“ СО „ОДМАЗДНИЦИ 3“ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА ОСКАРИТЕ

„ДИЗНИ“ ВТОРПАТ ВО ИСТОРИЈАТА ОСТВАРИ ЗАРАБОТКА ОД СЕДУМ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

ВИДЕОИГРА ВО ПРВИОТ ВИКЕНД ЗАРАБОТИ ПОВЕЌЕ ОД НАЈУСПЕШНИОТ ФИЛМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА, „ОДМАЗДНИЦИ 3“

„ОДМАЗДНИЦИ 3“ СТАНА ЧЕТВРТИ ФИЛМ СО ЗАРАБОТЕНИ ДВЕ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

СУПЕРФАН НА МАРВЕЛ 43 ПАТИ ГО ГЛЕДАЛ „ОДМАЗДНИЦИ 3“ ВО КИНО

„ДЕДПУЛ 2“ ОД УТРЕ ВО СИНЕПЛЕКС, СЕ ОЧЕКУВА КРАЈ НА ДОМИНАЦИЈАТА НА „ОДМАЗДНИЦИ 3“

„ОДМАЗДНИЦИ 3“ ВО РЕКОРДНО ВРЕМЕ ЌЕ ЗАРАБОТИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

„ОДМАЗДНИЦИ 3“ ГИ УРНА СИТЕ РЕКОРДИ НА ПРЕМИЕРАТА

„ОДМАЗДНИЦИ 3“ ТРГНУВА ВО ПОХОД НА КИНО-БЛАГАЈНИТЕ, ОЧЕКУВА ЗАРАБОТКА ОД 250 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ДЕБИТО