Олимпијада

Таг
7Вести

ЗЛАТО, СРЕБРО И БРОНЗА ЗА МАКЕДОНИЈА НА ЈУНИОРСКАТА БАЛКАНСКА МАТЕМАТИЧКА ОЛИМПИЈАДА

ЧЕТИРИ БРОНЗИ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ УЧЕНИЦИ НА ОЛИМПИЈАДАТА ПО ПРИРОДНИ НАУКИ ВО КОЛУМБИЈА

ШЕСТМИНА УЧЕНИЦИ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВААТ МАКЕДОНИЈА НА ОЛИМПИЈАДАТА ПО ПРИРОДНИ НАУКИ ВО КОЛУМБИЈА

ШЕСТ МЕДАЛИ ЗА МАКЕДОНИЈА НА ЈУНИОРСКАТА ОЛИМПИЈАДА ПО ПРИРОДНИ НАУКИ ВО ДУБАИ

ОЛИМПИСКОТО СЕЛО ВО ТОКИО ЌЕ СЕ НАПРАВИ ОД ДРВА ДОНИРАНИ ОД ЈАПОНСКИТЕ ОПШТИНИ

РОБОТИ ЌЕ Ѝ ПОМАГААТ НА ПУБЛИКАТА НА ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО

ОЛИМПИСКИТЕ МЕДАЛИ ВО ТОКИО ЌЕ БИДАТ НАПРАВЕНИ ОД РЕЦИКЛИРАНИ СМАРТФОНИ И ЛАПТОПИ