Оливија Колман

Таг
8Вести

ОЛИВИЈА КОЛМАН ЈА ПОСВЕТИ ЕМИ НАГРАДАТА НА ТАТКО Ѝ, КОЈ ПОЧИНА ОД КОВИД-19

ЧЕТВРТАТА СЕЗОНА НА „КРУНА“ ДОАЃА НА 15 НОЕМВРИ

ИМЕЛДА СТОНТОН ЌЕ БИДЕ КРАЛИЦАТА ВО ПОСЛЕДНАТА, ПЕТТА СЕЗОНА НА „КРУНА“

ПРЕМИЕРАТА НА ТРЕТАТА СЕЗОНА НА „КРУНА“ НА 17 НОЕМВРИ

ОСКАР, ПА КРАЛСКА ТИТУЛА ЗА ОЛИВИЈА КОЛМАН ЗА РОДЕНДЕНОТ НА КРАЛИЦАТА

ПОТЕШКО Е ДА ЈА ИГРАШ ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА ОТКОЛКУ АНА, ВЕЛИ ОЛИВИЈА КОЛМАН ЗА УЛОГАТА ВО „КРУНА“

НЕ ТРЕБАШЕ ВАКА ДА БИДЕ – ГЛЕН КЛОУЗ СЕГА Е НАЈГОЛЕМАТА ГУБИТНИЧКА ВО ХОЛИВУД

ВЕЖБАМ ДА ЗБОРУВАМ КАКО КРАЛИЦА СО ТРЕНЕР ЗА ВОКАЛ – ОЛИВИЈА КОЛМАН ВЛЕЗЕ ВО „КРУНА“