онлајн

Таг
15Вести

ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ БИДЕ ОНЛАЈН, ОДЛОЖЕНИ СЕ КОНЦЕРТИТЕ ОД 15 И 22 АПРИЛ

ЛУВР ЈА ПОСТАВИ ЦЕЛАТА КОЛЕКЦИЈА ОНЛАЈН, МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ БЕСПЛАТНО

ГЛАМУР НА ДИСТАНЦА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД 78. ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ

МКЦ ОНЛАЈН ЌЕ ГО СЛАВИ РОДЕНДЕНОТ НА УМЕТНОСТА В ПЕТОК

ПЛАТФОРМАТА ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА SCHOOLS.MK ДОСТАПНА ОД ДЕНЕСКА

МСУ СТАРТУВА СО ОНЛАЈН ФИЛМСКА ПРОГРАМА, ЌЕ ТРАЕ ДО 23 ЈУЛИ

КНИГАТА ЗА МАКЕДОНСКИОТ АМАТЕРСКИ ФИЛМ НА ИЛИНДЕНКА ПЕТРУШЕВА ДОСТАПНА НА САЈТОТ НА КИНОТЕКАТА

ЦЕЛАТА НАСТАВА НА КЕМБРИЏ ЌЕ БИДЕ ОНЛАЈН ДО ЛЕТОТО 2021

СИТЕ БРОЕВИ НА „КИНОПИС“ ОД 1989 ДО ДЕНЕС ДОСТАПНИ НА САЈТОТ НА КИНОТЕКАТА

ОНЛАЈН КОМПАНИИ И ТРГОВЦИ КОИ ГО ОЛЕСНУВААТ ЖИВОТОТ ВО МАКЕДОНИЈА ВО ВРЕМЕТО НА ИЗОЛАЦИЈА