Париз

Таг
106Вести

ПО 122 ГОДИНИ, СЕ УКИНУВААТ ХАРТИЕНИТЕ БИЛЕТИ ЗА ПАРИСКОТО МЕТРО

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ЌЕ ИМА ТРИ ИЗВЕДБИ НА ПРВОТО ГОСТУВАЊЕ ВО ПАРИЗ ОВОЈ МЕСЕЦ

СЕ ПРОДАВА ПРВАТА СМС-ПОРАКА НА СВЕТОТ, ИСПРАТЕНА ПРЕД 29 ГОДИНИ

ПАРИСКИ БАР ГО ОДБЕЛЕЖУВА 100. РОДЕНДЕН НА КОКТЕЛОТ „БЛАДИ МЕРИ“

ТУРИЗМОТ ВО ПАРИЗ ПАК ЦУТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА „НЕТФЛИКС“

ТРИУМФАЛНАТА ПОРТА ВО ПАРИЗ ЌЕ СЕ ЗАМОТА ВО СВЕТКАВА ОБВИВКА

ПСЖ ГО СМЕСТИ МЕСИ ВО ХОТЕЛ СО ПЕТ ЅВЕЗДИ ВО СРЦЕТО НА ПАРИЗ, ЗА НОЌЕВАЊЕ ПЛАЌА 20.000 ЕВРА

ОБЕЛЕЖЈАТА НА ПАРИЗ ЌЕ СТАНАТ СПОРТСКИ БОРИЛИШТА ЗА СЛЕДНИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ