Патека на славните

Таг
13Вести

АВТОМОБИЛ ПРВПАТ ДОБИ ЅВЕЗДА НА ХОЛИВУДСКАТА ПАТЕКА НА СЛАВНИТЕ

„ХУ“ Е ПРВОТО ИМЕ НА МУЗИЧКАТА ПАТЕКА НА СЛАВНИТЕ ВО ЛОНДОН

ВЕРУВАЈТЕ ВО СОПСТВЕНИТЕ ПРИКАЗНИ, А НЕ НА ПОЛИТИЧАРИТЕ – ГИЛЈЕРМО ДЕЛ ТОРО ДОБИ ЅВЕЗДА ВО ХОЛИВУД

НЕ СУМ НАЈУБАВА НИ НАЈПОПУЛАРНА, НО СУМ ОДЛИЧНА – ПИНК ДОБИ ЅВЕЗДА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ

СНУП ДОГ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА СЕБЕСИ НА ОТВОРАЊЕТО НА ЅВЕЗДАТА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ

ЛОНДОНСКИ КАМДЕН ЌЕ ДОБИЕ МУЗИЧКА ПАТЕКА НА СЛАВНИТЕ

„ЗОШТО ИМ ТРЕБАШЕ ТОЛКУ ВРЕМЕ?“- МАЈКЛ ДАГЛАС ДОБИ ЅВЕЗДА ВО ХОЛИВУД ПО 50 ГОДИНИ КАРИЕРА

МАЈКЛ ДАГЛАС КОНЕЧНО ЌЕ ДОБИЕ ЅВЕЗДА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ ПО 50 ГОДИНИ КАРИЕРА

ЏЕНИФЕР ГАРНЕР ДОЈДЕ СО ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО НА ОТВОРАЊЕТО НА ЅВЕЗДАТА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ

ЗАПАДЕН ХОЛИВУД БАРА ДА СЕ ОТСТРАНИ ЅВЕЗДАТА НА ТРАМП ОД ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ