патека

Таг
6Вести

МАКЕДОНИЈА ЌЕ ДОБИЕ „БЕСКОНЕЧНА“ ПЛАНИНАРСКА ПАТЕКА ДОЛГА НАД 2.000 КИЛОМЕТРИ

ФОНТАНИ СО РАКИЈА ГИ КРЕПАТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ЖИВОПИСНА ПЕШАЧКА ПАТЕКА ВО ГЕРМАНИЈА

ВО ТОКИО ПОЧЕСТО ПАЃААТ АТЛЕТСКИ РЕКОРДИ ЗАШТО СЕ ТРЧА НА НАЈБРЗАТА ПАТЕКА ВО ИСТОРИЈАТА

АНГЛИЈА ПЛАНИРА ИЗГРАДБА НА 320 КМ ДОЛГА ПАТЕКА ЗА ТЕСТИРАЊЕ НА САМОВОЗЕЧКИ ВОЗИЛА

КОТОР И БОХИЊ МЕЃУ ПЕТТЕ НАЈУБАВИ КРАТКИ ПЕШАЧКИ ПАТЕКИ ВО ЕВРОПА