„ПЕГАЗ“

Таг
6Вести

ДО 1 ЈУЛИ ЌЕ ТРАЕ ШЕСТИОТ КОНКУРС ЗА КНИЖЕВНАТА НАГРАДА „ПЕГАЗ“

КНИЖЕВНАТА НАГРАДА „ПЕГАЗ“ ЗА 2023 ЈА ДОБИ „РИБА ВО(Н) МРЕЖА“ ОД МАТЕВСКА-АТАНАСОВА

ОБЈАВЕН КОНКУРСОТ ЗА НАГРАДАТА „ПЕГАЗ“ ЗА НАЈДОБАР НЕОБЈАВЕН РОМАН

ОБЈАВЕН КОНКУРС ЗА ВТОРАТА НАГРАДА „ПЕГАЗ“ ЗА НАЈДОБАР НЕОБЈАВЕН РОМАН

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ НА СОЊА МАНЏУК, ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „ПЕГАЗ“

НАГРАДАТА „ПЕГАЗ“ ЗА РОМАНОТ НА СОЊА МАНЏУК „НАСОН ПРОЧИТАНА КНИГА“