пијанистка

Таг
6Вести

МИ СЕ ОСТВАРИ СОНОТ ДА ЈА ПРОМОВИРАМ МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА ВО МАЛЕЗИЈА, ВЕЛИ ПИЈАНИСТКАТА СНЕЖАНА ПАНОВСКА

ЕЛЕКТРОАКУСТИЧНА МУЗИКА ЗА ДЕЦА НА КОНЦЕРТОТ НА КОМПОЗИТОРКАТА АНА ПАНДЕВСКА ВО СКОПЈЕ

КОНЦЕРТОТ „ФИЛИЗ“ СО ПИЈАНИСТКАТА НГУЧИ ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

НОСЕНИ ОД ИЗВОРНИОТ РИТАМ, МАКЕДОНСКИТЕ ПИЈАНИСТИ МАЛКУ ПОСИЛНО СВИРАТ, ВЕЛИ ЈАПОНКАТА АСАМИ САТЕ, КОЈА ОДРЖА РАБОТИЛНИЦА ВО ШТИП

КОНЦЕРТ НА ПИЈАНИСТКАТА ИВАНОВА СО ДЕЛА ОД ЈАН ТИРСЕН

ОСМОМАРТОВСКИ „ЖЕНСКИ ПРИКАЗНИ“ СО МИТРЕВСКА, ШЕПС И ФИЛХАРМОНИЈАТА